Kamere uživo

RADOVI NA SIDRENOM SUSTAVU

Poštovani gosti,

Kako bi Vaša plovila bila što sigurnija na vezu,  Marina Veruda je odlučila napraviti kompletnu rekonstrukciju sidrenog sustava te ćemo na kratko vrijeme morati ...

GDPR

UREDBA(EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Di ...

Marina Veruda

Koristite kao polazište za stvaranje nečeg jedinstvenog

Proljetna provjera plovila u Marini Veruda uz Sea-Help

Sve mora biti spremno i u najboljem stanju kada se krene u novu nautičku sezonu. Stoga Marina Veruda u suradnji sa Sea-Helpom svim zainteresiranima 9. i 10. travnja nudi opširnu provjeru sigurnosnih komponenti plovila. Iskoristite priliku za proljetnu provjeru Vašeg plovila te uživajte u ljetnim mjesecima bez neugodnih iznenađenja!

Proljetna provjera uključuje provjeru spremnika goriva na onečišćenja, provjeru plinskih instalacija i provjeru jedara

Zbog povećanog broja upita u vezi dodatnih provjera plovila, odlučilo se ponuditi tri različita ispitivanja u paketu, a koja će se provesti sve u istom danu. Važno je da vlasnik plovila bude nazočan kako bi po potrebi mogao donijeti brzu odluku o potrebnim popravcima, a početkom travnja većina vlasnika je već u Hrvatskoj zbog priprema za sezonu. Moguće je izabrati pojedinačno ispitivanje ili cijeli paket. Usluge nadopunjuju jedna drugu, a paketom se izbjegavaju putni troškovi po pojedinačnoj provjeri. Naravno da ova akcija nije rezervirana samo za Sea-Help članove – sigurnost je stavka koja se tiče svih nautičara, stoga ove provjere stoje na raspolaganju svim zainteresiranima.

Termini za ispitivanja u Marini Veruda su 9. i 10. travnja, a zainteresirani koji dolaze iz drugih marina mogu ostvariti popust od 50% na tranzitne vezove. Prijave se primaju do najkasnije 6. travnja u pismenom obliku preko obrasca na Web-stranicama Sea-Helpa ili pozivom na 00385-51-855-404.

GAS CHECK:

Proljetna provjera plovila obuhvaća detaljno ispitivanje plinskih instalacija na plovilu. Ispitivanje provode stručni i certificirani Sea-Help djelatnici.

SAIL CHECK:

Posebnu ponudu Sea-Help nudi vlasnicima jedrilica, pregled i provjera stanja jedara. Specijalizirana tvrtka za popravak i izradu jedara, Ullman Sails zabilježit će sve vrste oštećenja, te neposredno izraditi detaljnu ponudu za popravak istih. Ukoliko vlasnik plovila prihvati ponudu, jedra će se skinuti na licu mjesta te otpremiti na popravak. Isto tako, jedra će nakon popravka biti dostavljena i montirana na plovilo. Jedriličar ne mora brinuti o organizaciji skidanja i ponovnog postavljanja jedra, niti gubiti vrijeme u potrazi za profesionalnom uslugom popravka.

TANK CHECK:

MFT Mikrofiltertechnik, specijalizirano poduzeće za pregled i čišćenje spremnika goriva iz Geesthachta (Hamburg, Njemačka), pregled provodi sa endoskopskom kamerom te odmah može utvrditi da li postoji onečišćenje. Ukoliko onečišćenje postoji, može se sa MFT Mikrofiltertechnik dogovoriti termin za čišćenje spremnika.

Zainteresirani mogu na Web-stranici Sea-Helpa ispuniti obrazac za prijavu i odabrati željena ispitivanja.

Za prijavu ispunite obrazac ili nas nazovite!

Obrazac za prijavu

Ured Tel.: 00385 (0) 51 855 404

Rok za prijavu: 06.04.2017.