NOVI PARKING SUSTAV I PROMETNA SIGNALIZACIJA

Ubrzani tempo života i svakodnevne obveze određuju prioritete i životne potrebe ljudi te je bilo neophodno osigurati kvalitetan parkirni sustavi koji će omogućiti kontrolu ulaza i izlaza vozila uz brz i jednostavan način naplate za bezbrižno kretanje gostiju i djelatnika Marine Veruda. Parking sustav je nadograđen kontrolom prolaza prepoznavanjem automobilskih tablica, što ga ujedno čini eco-frendly sistemom. Naime, nema više parkirnih listića dovoljno je približiti se vozilom rampi kako bi sistem skenirao registracijsku oznaku vašeg automobila.
Nakon ulaska u marinu imate 150 minuta besplatnogparkinga. Ukoliko vaš boravak bude duži od navedenog, parking možete platiti na ulazno /izlaznoj porti, na recepciji marine i na platomatu, koji se nalazi u neposrednoj blizini izlaza iz marine. Parking možete platiti za dan, tjedan ili mjesec dana prema važećem cjeniku Marine Veruda 2024.
 

parking marina.jpg
plan marine1 jpg.jpg

Parking za privatne goste

Parking za privatne goste u Marini Veruda nalazi se između 1. i 12.mola.

Marina Veruda-12 (1).jpg

Charter zona

Parking za charter goste nalazi se na samom ulazu u marinu, sa desne strane, na suhom doku.Autobusima i kamper prikolicama zabranjen je ulaz u marinu.Kamperima je strogo zabranjeno priključivanje na električne ormariće.

Mogućnosti plaćanja

Ulazno/izlazna porta 0-24 (gotovina, kreditna kartica: diners, visa, mastercard, maestro)
Platomat 0-24 (kreditna kartica: diners, visa, mastercard, maestro)
Recepcija 7-20 (gotovina, kreditna kartica: diners, visa, mastercard, maestro)
 

za Ninu.jpg