Sustav praćenja sigurnosti plovila

slika sigurnost.jpg

Radi povećanja sigurnosti i zaštite Vaših plovila uveli smo novi „smart sustav“ praćenja vaših plovila putem kojega ćemo podići razinu sigurnosti i nadzora nad vašim plovilima, koji funkcionira na način da osoblje marine redovito vrši obilaske molova kako bi provjerili stanje svakog broda u marini. Pomoću naše nove tehnologije, to se stanje sada registrira izravno na našoj aplikaciji na pouzdanom pametnom telefonu.
Bilježi se svaka provedena aktivnost na plovilu, uz opis i fotografiju.

Vlasnik broda ima zapis svih aktivnosti koje je izvršilo osoblje marine, te može pregledati te aktivnosti putem BESPLATNE MOBILNE APLIKACIJE koja je dostupna za IOS i Android sustave.

Ovaj fotoelektrični senzor s baterijskim sustavom napajanja namijenjen je za zaštitu vas i vašeg broda od opasnosti dima i vatre.
Fotoelektrična tehnologija je osjetljivija u otkrivanju sporih tinjajućih vatri koje stvaraju lakši dim, niže temperature i mogu tinjati satima prije nego što planu.
Vatrodojavni sustav se javlja pri temperaturama od 55-70°C te je dizajniran za zaštitu kabine/salona (ne strojarnice).
U slučaju detekcije dima ili vatre, alarm će ponavljati auditivni signal i poslati radio poruku baznoj jedinici. Poruke u slučaju upozorenja u obliku obavijesti stižu na vaš pametni telefon i email. Vaša će marina također biti odmah obaviještena. Baterija može u normalnim uvjetima izdržati više od 5 godina. Ugradnja je jednostavna i ne zahtijeva ugradnju kablova. Napajanje: baterije od 3 volta (uključeno), s upozorenjem o padu napona baterije.

CIJENA SENZORA 50€
PREPLATA 48€ NA GODINU
Senzor dima.jpg
Ovaj senzor nadzire vašu kaljužu pomoću malenog plovka koji se ugrađuje u blizini vaše kaljužne pumpe.
Ako porast razine vode u kaljuži aktivira plovak, trenutačno se generira upozorenje koje obavještava vas i vašu marinu o nastalom stanju.
Upozorenje se ponavlja svaka 24h dok se situacija ne riješi. Ako se voda ispumpa iz kaljuže, plovak se automatski deaktivira, upozorenje prestaje te se sustav vraća u normalno stanje.
Sustav generira zapis svih ovih aktivnosti. Ovaj će senzor značajno umanjiti rizik od potapanja vašeg broda, te druge vrste oštećenja do kojih dolazi zbog prisutnosti vode.
Postoje mnoge nepredviđene okolnosti koje mogu dovesti do katastrofalnih posljedica za vaš brod, poput galvanskih struja, korozije, pada temperature ispod nule, ali i manje drastične okolnosti poput kiše koja može prodrijeti u brod i nanijeti štetu.
Ovaj jednostavan i povoljan senzor može spriječiti velike trošove. Ugradnja je vrlo jednostavna i ne zahtijeva spajanje na brodsku elektro instalaciju. Senzor i plovka postavljaju se pomoću vijaka ili vezica na propisanom mjestu u kaljuži.

CIJENA SENZORA 119€​
PRETPLATA 48€ GODIŠNJE
Kaljuzni senzor.jpg
Ovaj će senzor značajno produžiti životni vijek vaših baterija.
 Ovaj senzor redovito provjerava (svaka 3 sata) do dvije skupine baterija te vas upozorava o važnim informacijama ili aktivnostima potrebnim za održavanje baterija.
Senzor će vas obavijestiti kada trebate napuniti baterije kako biste izbjegli oštećenja uslijed sulfatizacije do koje dolazi kada se baterija previše isprazni.
Ako dođe do naglog pada napona na ispod 5V (mogućnost kratkog spoja) ili ako vaš punjač ne radi ispravno te možda stvara prenapon  u baterijama, generira se obavijest o kritičnoj grešci baterija.
Za sve naše korisnike vezova koji se odluče na ugradnju senzora dima/temperature marina Veruda će besplatno vršiti 24 satni nadzor nad senzorima kako bi mogli promtno reagirati u slučaju nastanka požara, a sve u želji za čim većim podizanjem razine sigurnosti vaših plovila u našoj marini.
 U slučaju alarma senzora dima/temperature biti će obaviješten gost na čijem se plovilu javio alarm i osoblje marine i to putem mobilna aplikacije, sms poruke i maila.

CIJENA SENZORA 12V 127 €​
PRETPLATA 48 € GODIŠNJE​
PAKIRANJE SADRŽI: senzor konektor IP68, kabel od 3 metra, 2 osigurača
Nadzor baterije.jpg