Uvjeti korištenja web stranice

Sadržaj na web stranicama www.marina-veruda.hr  zaštićen je autorskim pravima. 
Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica www.marina-veruda.hr , bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. 
Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.marina-veruda.hr  ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Marine Veruda  ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu grupi  ili bilo kojoj trećoj strani 
Marina Veruda  će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost.
 Svi korisnici koji pristupaju na www.marina-veruda.hr  stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost.  Marina Veruda neće biti odgovoran ni za kakve slučajne, indirektne, direktne, posljedične, ili kaznene štete nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja web stranica www.marina-veruda.hr  ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njezinom sadržaju. Korištenjem web stranica www.marina-veruda.hr  smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim uvjetima korištenja, uključujući s odredbama o obradi podataka.
Marina Veruda:
-  nije odgovorna  niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.
- zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.
Marina Veruda  poštuje privatnost posjetitelja na naše online stranice i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika kad se isti dobrovoljno dostave i u skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka. 
Vaši osobni podaci neće biti javno objavljeni ; te podatke koristiti ćemo kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših proizvoda i usluga. 
Nismo odgovorni za zakonitost sadržaja i upravljanja web stranica na koje se spajate s naše web stranice. Želimo korištenje naše web stranice kao i Interneta uopće, učiniti sigurnim. Bit ćemo vam zahvalni obavijestite li nas o bilo kakvom nezakonitom ili nepristojnom sadržaju na web stranicama vezanih na našu stranicu.