Upute za dolazak gostiju u marini Veruda

Dragi gosti i prijatelji marine Veruda,

Od 11.05.2020. Republika Hrvatska odlučila je ublažiti mjere zaštite širenja virusa COVID-19.


 

dobrodošli charter boca.jpg

Dragi gosti i prijatelji marine Veruda,

Od 11.05.2020. Republika Hrvatska odlučila je ublažiti mjere zaštite širenja virusa COVID-19.

Od sada vlasnici plovila mogu doći na svoja plovila smještena u RH uz poštivanje mjera i procedura izdanog od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.
Prema trenutno objavljenim informacijama, strani državljani za ulazak u Republike Hrvatsku dokumentacijom dokazuju vlasništvo plovila. Budući da nije točno definirano koja dokumentacija je potrebna za identifikaciju plovila, preporučamo da uz sebe imate kopiju važećeg ugovora o vezu, potvrdu marine kako se plovilo nalazi na vezu u marini Veruda i važeći račun za vez.
Prilikom ulaska u Hrvatsku biti ćete evidentirani na granicu putem  NBMIS sistema (National Border Management Information System) te će na granici upisati mjesto/adresu na kojoj se plovilo nalazi, kontakt broj telefona i vrijeme boravka, odnosno do kada planirate boraviti u Hrvatskoj.
Ukoliko se spremate na put, preporučamo da se u vašoj matičnoj zemlji informirate o uputama  i mjerama koje je potrebno provoditi nakon povratka iz Hrvatske.
Za sve koji ulaze u Republiku Hrvatsku obavezne su propisane epidemiološke mjere te Vas molimo da ih se pridržavate, a mjere koje su propisane u Republici Hrvatskoj  vrlo su slične mjerama koje su na snazi i u Vašoj matičnoj zemlji.
Tim marine Veruda se  cijelo ovo vrijeme brine o vašem plovilu i spremamo za Vaš dolazak te smo poduzeli sve propisane mjere prevencije i zaštite od virusa Covid-19.
Recepcija marine je otvorena svaki dan od 8 do 20 sati, a prijemni ured servisa otvoren je od 7 do 15 sati radnim danom.
 
Veselimo se vašem dolasku!
Marina Veruda Tim